Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia și Medgidia Șefi noi în Poliția Județului Constanța!

ro

10 Nov, 2021 15:29 9306 Marime text


 
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a desfășurat un concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante de șef al Poliției municipiului Mangalia, respectiv șef al Poliției municipiului Medgidia.
 


Pentru Poliția municipiului Mangalia, câștigător a fost desemnat comisarul-şef de poliţie Marin Dincă, (cu nota 7.93), fost șef al Poliţiei din staţiunea Neptun, fost împuternicit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
 
Pentru Poliția municipiului Medgidia, câștigător a fost desemnat comisar  șef de poliţie Adrian Gheorghe (cu nota 8.68)
 
Dincă a fost şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila (2011), dar şi director adjunct al Şcolii de Formare Iniţială şi Continuă a Personalului Poliţiei de Frontieră Constanţa din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. De precizat că Marin Dincă a lucrat ani buni şi în Poliţia Rutieră Constanţa, în perioada 2002 – 2006 fiind ofiţer operativ, responsabil Drumuri Naţionale.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii