Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia Bărbat reținut pentru că nu a respectat ordinul de protecție! Nu avea voie să se apropie de mama sa

ro

17 Apr, 2024 14:29 511 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 16 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia  –Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de  ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.
 

„Astfel, la data de  16 aprilie a.c. , în jurul orei 21.00, acesta ar fi fost depistat de polițiști la domiciliu, unde locuiește și mama sa, încălcând, astfel, ordinul de protecție provizoriu prin care s-a stabilit obligația bărbatului de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de aceasta.
 
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii