Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane implicate într-un accident rutier în județul Galați. Printre victime sunt și patru copii

ro

23 Aug, 2023 09:05 824 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ GalațiLa data de 22 august 2023, în jurul orei 16:30, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 251, în interiorul localității Cuza Vodă, a avut loc un accident rutier, soldat cu mai multe victime.

Potrivit IPJ Galați din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 34 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, având direcția de deplasare către localitatea Slobozia Conachi, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, din motive ce urmează a fi stabilite ulterior, și ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Costache Negri, având direcția către comuna Pechea.

„În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea în total a 8 persoane, după cum urmează: conducătoarea auto și 4 copii cu vârstele cuprinse între 1 an și 13 ani, toți 4 pasageri în primul autoturism, precum și celălalt conducător auto și alte două persoane adulte, pasageri în cel de-al doilea autoturism.
Toți cei răniți au fost preluați și transportați la spital de către echipajele de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

Cele două persoane care se aflau la volan dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri“ - au mai precizat reprezentanții IPj Galați.


În cauză polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește și: 

Șofer drogat depistat în trafic pe o stradă din Vama Veche! Ce a indicat aparatul drugtest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii