Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. ALERTĂ ÎN JUDEȚUL TULCEA Mai multe autoturisme blocate de o viitură pe DN 22D Tulcea-Brăila, la ieșire din localitatea Horia (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

27 Jul, 2023 12:16 6272 Marime text
foto : ISU Delta TulceaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22D Tulcea-Brăila, la ieșire din localitatea Horia, județul Tulcea,  în urma unei viituri, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, mai multe autovehicule fiind blocate.

Nu sunt persoane rănite.

Se acționează pentru curățarea carosabilului. 
 
Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.

Foto: ISU Delta TulceaUPDATE: ora 13.30

Potrivit ISU Delta Tulcea, până în prezent patru persoane au fost evacuate dintr-un autoturism luat de viitură și oprit într-un copac pe marginea drumului, trei persoane evacuate de pe o insuliță formată în urma viiturii, iar alte două persoane recuperată de pe marginea drumului și transportate în siguranță într-o zonă ferită de inundații. 

Trei autoturisme au fost afectate de viitură una din ele fiind deplasată în interiorul localității.

A fost emis un mesaj ro-alert pentru atenționarea populației din zona localității Horia.

UPDATE: Oficial de la ISU Delta

În jurul orei 11:30 de minute prin apel la numărul unic de urgență 112 Dispeceratul integrat ISU - SAJ - SMURD, a fost anunțat despre o viitură pe drumul național 22 D pe raza localității Horia care a surprins mai multe autoturisme. 

La fața locului au fost direcționate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea o autospecială de transport victime multiple și o autospecială pentru descarcerare iar din cadrul Secției de Pompieri Măcin două autospeciale cu un total de 29 de subofițeri și 3 ofițeri. 

În timpul misiunii au fost recuperate de către pompierii tulceni 10 persoane din care patru au fost evacuate dintr-un autoturism luat de viitură și blocat într-un copac, trei persoane care s-au refugiat pe un mal de pământ, două persoane care s-au refugiat pe marginea drumului într-o zonă puțin mai înaltă, iar a 10-a persoană identificată de către echipa de căutare salvare. 

Toate persoanele au fost preluate în siguranță și duse la primăria din localitate. 


Citește și: 

Cod galben de inundații pe râurile din Dobrogea. Când expiră avertizarea hidrologilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii