Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:14 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Modernizarea DJ 226 Corbu-Săcele-Istria-Mihai Viteazu și DJ 226A Cetatea Histria – DN22/Tariverde. Ce spune președintele CJ Constanța, Mihai Lupu (galerie foto+video)

ro

06 Oct, 2021 10:06 2063 Marime text
  • Evenimentul are loc în în comuna Mihai Viteazu.
  • La eveniment sunt prezenți din partea Consiliului Județean Constanța, Președintele Mihai Lupu, precum și Petre Enciu, Vicepreședinte al institiției.
Consiliul Județean Constanța organizează o conferință de presă cu ocazia emiterii Ordinelor Administrative de Începerea a lucărilor de executie pentru proiectele „Modernizarea infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria - Mihai Viteazu” și „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226A Cetatea HISTRIA – DN22/Tariverde”.
 
Evenimentul are loc în în comuna Mihai Viteazu.
 
La eveniment sunt prezenți din partea Consiliului Județean Constanța, Președintele Mihai Lupu, precum și Petre Enciu, Vicepreședinte al institiției.

De asemenea, la eveniment se află și antreprenor DC G&M Road Building Engineering SRL, supervizor SC Irimat Cons SRL.

 Sunt prezenți primarii din localitățile implicate.

107 milioane de lei e valoarea proiectului. 

Nu va exista nicio sicompa. Vom fi zi și noapte aici , a spus Lupu

 A fost greu. Au existat și suprapuneri de la cadastru și alte probleme.  Din păcate, podul de la Năvodari nu a putut fi inclus în proiect, a mai spus Lupu.

Petre Enciu: Reabilitarea a 53 de km judeȚean. Sunt proiecte foarte importante care însumează peste 200 milioane de lei. Sunt fonduri europene.


 El a zis că va lega Delta Dunării de Constanța. Lupu a zis că drumurile vor fi scurtate.

Sunt 60 de km de drumuri de pământ- e inadmisibil așa ceva!, a mai precizat Lupu.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii