Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de tragedie! O fetiță s-a electrocutat într-un parc din București

ro

08 Aug, 2023 14:17 867 Marime text
Poliţişti. Foto: facebook-DGPMBO fetiță de 11 ani s-a electrocutat după ce ar fi atins un stâlp de iluminat dintr-un părculeţ din Sectorul 6 al Capitalei. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

"În cauză poliţiştii Secţiei 20 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", au precizat reprezentanții Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.


Potrivit sursei citate, luni seara, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un spaţiu amenajat pentru recreere din Sectorul 6, o fetiţă în vârstă de aproximativ 11 ani s-ar fi electrocutat, în urma atingerii unui stâlp de iluminat.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi un echipaj de prim-ajutor. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, copila a fost transportată la spital.

Poliţiştii au luat măsuri de siguranţă, parcul a fost evacuat şi a fost solicitată o echipă de specialitate în vederea verificării reţelei de energie electrică“ - au precizat polițiștii. 

Citește și: 

Incident la BucureștiO persoană a sărit pe șinele de metrou cu cătușe la mâini! Detalii de la fața locului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii