Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident la București O persoană a sărit pe șinele de metrou cu cătușe la mâini! Detalii de la fața locului

ro

08 Aug, 2023 13:23 876 Marime text
Sursă foto: Metrorex
  • O persoană a sărit pe calea de rulare a metroului cu cătușe la mâini în stația Piața Unirii 2, Linia 2, direcția Berceni din București.
  • Individul a fost scos în siguranță de pe șinele de metrou.
 
Metrorex informează pe propriul portal că astăzi, 8 august 2023, în jurul orei 11:20, în stația de metrou Piața Unirii 2, Linia 2, direcția Berceni din București, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se cu cătușe.
 

„Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție“, precizează sursa.

 
La acest moment, personalul Metrorex și forțele de ordine ale Brigăzii de Poliție și ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță.
 
Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1.
 
Circulația trenurilor a fost reluată la ora 11:47.
 

„Conform procedurilor interne, organele Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul“, adaugă sursa citată.

 
Citește și:

UPDATE. Județul Ialomița: Accident grav pe DN2, în zona Movilița. Două persoane, decedate în urma impactului (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii