Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Articole îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 1.400.000 lei descoperite de inspectorii vamali în Isaccea (FOTO)

ro

29 Sep, 2023 14:39 834 Marime text
Sursă foto: AVR
  • În urma acțiunii au reținut 27.500 bucăți îmbrăcăminte, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru diverse mărci.
 
Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea - Direcția Regională Vamală Galați, împreună cu sprijinul Echipelor Mobile din cadrul DRV Galați , în baza analizei de risc referitoare la comerțul cu mărfuri contrafăcute pe ruta Polonia - Slovacia - Ungaria - România - Ucraina, au selectat pentru control fizic mai multe camioane înmatriculate în Ucraina care circulau pe ruta Turcia - Ucraina, transmite un comunicat de presă din partea Autorității Vamale Române.
 
În urma acțiunii au reținut 27.500 bucăți îmbrăcăminte, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru diverse mărci.

Bunurile au fost reținute, iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 1.400.000 lei, a încheiat sursa citată.   
      

Citește și:
Articole îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 110.000 lei descoperite de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Bechet (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii