Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 110.000 lei descoperite de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Bechet (FOTO)

ro

22 Sep, 2023 09:47 647 Marime text
Sursă foto: AVR
  • Bunurile au fost reținute iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 110.000 lei.   
 
Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Bechet - Direcția Regională Vamală Craiova, ca urmare a unui control vamal amănunțit asupra unui camion înmatriculat în Cehia, care se deplasa pe ruta Turcia - Cehia, au reținut 120 bucăți îmbrăcăminte, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca „LACOSTE”, transmite un comuicat din partea Autorității Vamale Române.
 
 Bunurile au fost reținute iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 110.000 lei.   
 
Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazul a fost predat către instituția competentă în vederea efectuării cercetărilor, a încheiat sursa citată.

 
Citește și:
Județul Iași: Țigarete descoperite de către inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Sculeni (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii