Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Suceava Patru bărbați au fost reținuți după ce au furat banii unui bărbat, câștigați la loto

ro

14 Apr, 2022 16:15 1219 Marime text
Bărbat tâlhărit, Foto cu rol ilustrativ: unsplash

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de polițiști pentru 24 de ore și introduși în arest, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, după ce au furat peste 10.000 de euro de la o persoană din localitatea Ostra, județul Suceava. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Ostra a reclamat că, în noaptea de marţi spre miercuri (12/13 aprilie) a fost tâlhărit de patru bărbaţi care i-au luat o borsetă în care avea 55.000 de lei, bani pe care i-a câștigat la Loteria Română. 

El a spus că, în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au deposedat, prin ameninţare, de borseta pe care o avea la brâu, însă nu prezenta urme de agresiune fizică pe corp. 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi în cauză, ocazie cu care la domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza.

În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi bărbaţi, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Inculpații urmează a fi prezentanți Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii