Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Sibiu Incendiu în localitatea Loamneș. Pompierii intervin la fața locului (FOTO)

ro

21 Oct, 2023 09:40 919 Marime text
Sursă foto: ISU Sibiu
  • Azi-noapte în jurul orei 2:00 pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Loamneș, cu două autospeciale de stingere, o autocisternă și două echipaje SMURD. 

Azi-noapte în jurul orei 2:00 pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Loamneș, cu două autospeciale de stingere, o autocisternă și două echipaje SMURD, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. 

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodărești (o șură și un garaj) pe o suprafața de aproximativ 150 mp. 

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului care a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la un cablu defect. 

În urma incendiului au fost afectate în totalitate cele două anexe precum și bunurile depozitate în interiorul acestora. De asemenea au ars aproximativ 600 de baloți de fan. În grajd se aflau 8 purcei care din nefericire nu au putut fi salvați, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Incendiu în Argeș! O victimă de 12 ani este transportată la spital, cu arsuri 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii