Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu în Argeș! O victimă de 12 ani este transportată la spital, cu arsuri

ro

21 Oct, 2023 09:17 845 Marime text




Sursa foto: ISU Tulcea/Foto cu rol ilustrativ


UPDATE: Declarațiile pompierilor argeșeni, după lichidarea incendiului.

„La ajungerea echipajelor de intervenție, în camera centralei era fumegație densă. Colegii noștri au aerisit încăperea și au înlăturat efectele negative ale incendiului”, spun aceștia.

Cauza probabilă de declanșare a incendiului este focul deschis în spații închise, mai menționează ISU Argeș.
 
  • Astăzi, 21 octombrie a.c., pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna  Leordeni, satul  Glâmbocata.
 
 
Potrivit ISU Argeș, astăzi, 21 octombrie a.c., pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna  Leordeni, satul  Glâmbocata
 

„La fața locului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constatat că incendiul se manifestă la nivelul camerei centralei”, declară pompierii argeșeni.

 

 La locul incidentului este prezent și un echipaj SAJ, care a preluat o victimă în vârstă de aproximativ 12 ani, cu arsuri la nivelul membrelor inferioare.

„În urma evenimentului a rezultat o victimă, un băiat, în vârstă de aproximativ 12 ani, cu arsuri la membrele inferioare. Acesta a fost preluat și se transportă la spital de echipajul SAJ”, punctează sursa menționată.

Citește și
UPDATE. Accident rutier cu șase victime la ieșirea din localitatea Mihai Viteazu. Un bărbat a murit (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii