Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Giurgiu Bărbat prins într-un incendiu. Pompierii au intervenit la fața locului

ro

01 Dec, 2023 18:24 870 Marime text
Sursă foto: ISU Giurgiu
  • Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului, în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa. S-a întâmplat în această după-amiază, în localitatea Valea Dragului. 
     
Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului, în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa. S-a întâmplat în această după-amiază, în localitatea Valea Dragului, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu. 

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești și Punctului de Lucru Greaca cu două autospeciale de stingere și un echipaj SAJ. În sprijin, a fost solicitată și o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”.

Cel mai probabil, bărbatul a încercat să facă focul în sobă și a folosit lichide combustibile, având o țigară aprinsă. Acesta a fost surprins în incendiu, dar a reușit să iasă din încăperea în care se afla până la sosirea pompierilor. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

Locuința a ars pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

„Reamintim faptul că benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite pentru aprinderea focului în sobă. Acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii violente. De asemenea, nu trebuie folosite alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: ISU Dobrogea face precizări despre polițistul găsit mort la Cumpăna (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii