Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Razii de amploare în comunele Agigea și Valu lui Traian. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

03 Jun, 2023 15:51 1335 Marime text
La data de 2 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră, în comunele Agigea și Valu lui Traian.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat pe principalele artere de circulație din cele două comune, unde au fost organizate filtre rutiere, în parcuri și alte locații publice.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 50 de persoane, au fost verificate 30 de vehicule, 6 locații publice și 2 agenți de pază.

„În urma activităților desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.000 de lei, dintre care 10 la O.U.G. 195/2002 și 9 la Legea 61/1991.
Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii