Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Mii de persoane și autovehicule verificate în ultimele zile de polițiști în cadrul unor acțiuni de amploare

ro

11 Feb, 2024 17:52 858 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaÎn perioada 9 - 11 februarie a.c., polițiștii constănțeni au intensificat acțiunile specifice, aproximativ 800 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și investigații criminale acționând în dispozitivele de menținere a ordinii și liniștii publice.
 
Potrivit IPJ Constanța, acestea au fost suplimentate, în vederea asigurării climatului de ordine și siguranță publică în acest sfârșit de săptămână, în județul Constanța.
 
Astfel, polițiștii constănțeni au desfășurat aproximativ 140 de acțiuni, în localitățile din județ.
 
Totodată, au fost legitimate peste 2.000 de persoane și au fost verificate peste 1.000 de vehicule.
 

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 380 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru alte abateri.
 
Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 200.000 de lei.
 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 36 de permise de conducere și au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare.
 
În același timp, au fost constatate 8 infracțiuni la regimul circulației rutiere“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Razie de amploare în municipiul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii