Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Doi tineri, reținuți după ce au furat mașina unei femei din fața casei sale

ro

08 Dec, 2021 12:26 1164 Marime text


Doi tineri în vârstă de 20 ani, respectiv, 21 de ani au sustras autoturismul unei femei chiar din fața casei sale, după ce au pătruns în locuința acestuia și au furat cheia mașinii.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 60.000 de lei, a fost recuperat și înapoiat persoanei vătămate.

Întâmplarea a avut loc în orașul Ovidiu, județul Constanța.
 


Oficial de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța



La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 19:50, poliţişti din cadrul Poliţiei orașului Ovidiu au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că i-ar fost sustras autoturismul, care era parcat în fața imobilului din localitate.



În scurt timp, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier C, în timpul verificărilor efectuate în teren cu privire la sesizare, au depistat autoturismul în cauză, pe strada Națională din orașul Ovidiu. În interiorul acestuia se aflau doi tineri, de 20 și 21 de ani, care au fost conduși la sediul Poliţiei orașului Ovidiu pentru audieri.
 


În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi ar fi pătruns în locuința femeii, de 45 de ani, de unde ar fi sustras cheia autoturismului, pe care tinerii l-ar fi condus, atât în orașul Ovidiu, cât și în municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 


Prejudiciul, în valoare de aproximativ 60.000 de lei, a fost recuperat și înapoiat persoanei vătămate.
 


Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.



Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii