Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Cum s-a produs accidentul rutier de la Sibioara, unde o femeie a murit

ro

06 Jun, 2022 08:18 3357 Marime text
Imagine de la eveniment, Sursa foto: ZIUA de Constanța Un accident foarte grav s-a petreceut, ieri, 05 iunie în județul Constanța.


O femeie de 43 de ani a murit în urma imapctului.



Anunțul IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 22, în apropierea localității Sibioara.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 71 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și a derapat către dreapta, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului dreapta față (femeie) și vătămarea corporală ușoară a unui alt pasager din autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.




Oficial de la ISU Constanța


„În jurul orei 18.47, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier petrecut pe DN22A, în dreptul localității Sibioara, unde un autoturism a lovit parapetul de pe marginea drumului.

În urma accidentului au rezultat trei victime încarcerate, două femei și un bărbat. Încă din timpul apelului, către locul accidentului au fost alocate – o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, un SMURD tip B și un SMURD tip C.

Din păcate, uneia dintre victime, o femeie în vârstă de 43 de ani, i s-a constat decesul la fața locului de către echipajul cu medic. Cealaltă femeie a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar șoferul, bărbatul, a refuzat transportul la spital”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii