Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Mașină străpunsă de balustradă, în zona localității Sibioara. O femeie a decedat (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

05 Jun, 2022 18:57 16766 Marime text



UPDATE - Oficial de la ISU Constanța

„În jurul orei 18.47, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier petrecut pe DN22A, în dreptul localității Sibioara, unde un autoturism a lovit parapetul de pe marginea drumului.

În urma accidentului au rezultat trei victime încarcerate, două femei și un bărbat. Încă din timpul apelului, către locul accidentului au fost alocate – o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, un SMURD tip B și un SMURD tip C.

Din păcate, uneia dintre victime, o femeie în vârstă de 43 de ani, i s-a constat decesul la fața locului de către echipajul cu medic. Cealaltă femeie a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar șoferul, bărbatul, a refuzat transportul la spital”


UPDATE 2 

O femeie implicată în accident a murit, decesul fiind constat de cadrele medicale la fața locului. 

O femeie a fost diagnosticată cu traumatism toracic și cranian, conștientă și stabilă. Aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare, informează medicul Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanța. 

Totodată, o a treia victimă, șoferul, nu prezenta marcă traumatică, refuzând trasportul la spital.

UPDATE

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, trei persoane au rămas încarcerate în urma evenimentului rutier.

La fața locului intervin salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Fripis cu o ambulanță SMURD B și o autospecială de descarcerare, din cadrul Stației de Pompieri Midia, o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar de la Detașamentul de Pomperi Palas, un echipaj SMURD C.

De asemenea, la locul intervenției a fost trimis și un echipaj B2 aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța. 



Știre inițială

Un accident rutier grav a avut loc dumincă seara, 5 iunie, pe DN22 în zona localității Sibioara, județul Constanța. 

Conform informațiilor noastre, o mașină a fost străpunsă de balustradă.

Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului.

Revenim cu detalii. 





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii