Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Controale ale poliției rutiere la Stația de taxare Fetești. Un șofer, depistat sub influența drogurilor (VIDEO)

ro

01 May, 2022 15:50 4770 Marime text
Stația de taxare Fetești

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța anunța la sfârșitul acestei săptămâni că în minivacanța de 1 Mai, polițiștii vor fi pe străzi în număr mare și vor efectua controale în zonele aglomerate pentru a preveni situațiile de risc. 

În acest context, aproximativ 150 de polițiști rutieri sunt prezenți duminică, 1 mai, pe principalele artere rutiere din județul Constanța, cu precădere în nordul și sudul litoralului.

O parte dintre aceștia intervin în zona stației de taxare de la Fetești, de pe autostrada A2 București - Constanța pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și fluidizarea traficului rutier. 
 

„Aici, la Fetești, pe Autostrada Soarelui, avem o acțiune a colegilor de la rutieră. În cadrul acestei acțiuni, verificăm starea conducătorului auto pentru a vedea dacă a consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise”, potrivit Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) .




video: Poliția Română

Până în acest moment, au fost depistați cinci șoferi care au consumat alcool, limita obținută de aparatul etilotest fiind încadrată la contravenție pentru patru dintre ei, iar pentru un conducător auto a fost întocmit dosar de cercetare penală. 

Totodată, duminică a fost depistată și o persoană sub influența substanțelor psihoactive.



Conform IGPR, în cadrul acțiunii au fost reținute șase permise de conducere. 



 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii