Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Amendă uriașă pentru un șofer fără permis depistat în trafic pe DN2A, în comuna Crucea

ro

21 Mar, 2023 14:59 1255 Marime text
Poliția. Foto: ZIUA de ConstantaDoi șoferi care s-au urcat la volan fără  adeține permis de conducere au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței, din comuna Cumpăna, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
De asemenea, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A, în comuna Crucea, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, potrivit O.U.G. 195/2002, cu amendă în valoare de 2.610 lei, deoarece autoturismul pe care îl conducea avea expirate inspecția tehnică periodică și asigurarea de răspundere civilă auto obligatorie, iar dreptul de proprietate asupra autoturismului nu a fost transcris în termenul legal de 30 de zile.

Totodată, a fost retras certificatul de înmatriculare și ridicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare.
 
În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii