Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Județul Constanța. Accident rutier grav la intrare în Făclia. Un biciclist în vârstă de 15 ani a decedat (galerie foto + video)

ro

17 Aug, 2018 17:26 7283 Marime text
Un accident rutier soldat cu o victimă a avut loc astăzi în județul Constanța, pe DN 22C, la intrare în Făclia, dinspre Saligny.

Polițiștii au transmis că, din primele informații, un autoturism a accidentat un biciclist, în vârstă de 14 ani, care n-ar fi acordat prioritate de trecere.

Biciclistul a decedat.

Iată ce spun polițiștii:

Biciclistul a ieșit în DN de pe un drum de pământ,  din stânga conducătorului auto, fără a se asigura.


Băiatul a fost lovit de un autoturism BMW de culoare neagră, cu număr de înmatriculare de Constanța. În urma impactului, mașina a ricoșat și în parapetul de pe maginea drumului, iar bicicleta a fost aruncată peste parapet, în iarbă. 

UPDATE:
 
La data de 17 august a.c., în jurul orei 16:16, un tânăr, de 21 de ani, a condus un autoturism marca BMW pe DN 22C, dinspre Cernavodă către Constanţa și, ajungând  la km 9, a surprins şi accidentat un biciclist, în vârstă de 15 ani, care a ieşit în drumul naţional de pe un drum de pământ, din stânga conducătorului auto. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul biciclistului, la fața locului, a fost informarea de la Poliție.

Sursa foto: IPJ Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bla bla 21 Aug, 2018 08:41 pacat:(.. si totusi acolo nu este limita de 50?..
  • Jar 18 Aug, 2018 14:24 Bou cu BMW ca de obicei.Decerebratii cu BMW gonesc fara a a vea treaba fi fara minimum de precautii.