Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Argeș Un tânăr care conducea o mașină în Mioveni, prins de polițiști sub influența drogurilor

ro

25 Aug, 2023 13:41 940 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Aseară, pe 24 august 2023, polițiștii din Mioveni au depistat un tânăr de 22 de ani la volanul unei mașini, fiind sub influența drogurilor.
 
La data de 24 august 2023, în jurul orei 19:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au oprit, pentru control, pe bulevardul Dacia din Mioveni, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din același oraș, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș într-un comunicat de presă.
 

„Întrucât tânărul nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și a devenit recalcitrant, a fost imobilizat și condus la sediul poliției“, precizează sursa.

 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, însă, în urma testării cu aparatul Drug test, a fost indicată prezenta unei substanțe cu efect psihoactiv.
 
Ca urmare a rezultatului testării, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Citește și:

Constanța: Șofer fără permis care conducea în Lumina, oprit de poliție după o cursă de mai mulți kilometri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii