Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Vaslui Incendiu în apropierea unei plantații de viță de vie și pomi fructiferi (FOTO)

ro

09 Aug, 2023 13:49 940 Marime text
Sursă foto: ISU Vaslui
  • Secția de pompieri Huși a intervenit astăzi, 9 august 2023, cu două autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din municipiul Huși, ieșirea spre localitatea Pădureni.
 
Secția de pompieri Huși a intervenit astăzi, 9 august 2023, cu două autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din municipiul Huși, ieșirea spre localitatea Pădureni, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
 
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la vegetația uscată și mărăcinișul din apropierea unei plantații de viță de vie și pomi fructiferi. Întrucât configurația terenului nu permitea accesul autospecialelor, pompierii militari au intervenit cu bătătoare și dispozitive portabile pentru stingerea incendiilor, flăcările fiind lichidate în câteva minute. Au ars aproximativ 100 metri pătrați vegetație uscată și mărăciniș, fiind salvați pomii fructiferi și plantația viticolă.
 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu deschis, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Doi pompieri din Mehedinți, campioni la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor! Au obținut nouă medalii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii