Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi pompieri din Mehedinți, campioni la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor! Au obținut nouă medalii

ro

09 Aug, 2023 13:33 746 Marime text
Adrian și Lavinia. Sursă foto: IGSU (facebook.com)
  • Conform IGSU, doi pompieri din Mehedinți au devenit campioni mondiali la înot și atletism la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor.
 
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a declarat pe o postare pe pagina oficială de Facebook că doi pompieri din Mehedinți au obținut rezultate impresionante la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor.
 
Astfel, competiția desfășurată între 31 iulie 2023 – 7 august 2023 a fost una acerbă și a reunit forțe de ordine din peste 60 de țări, informează IGSU. Cei doi au obținut nouă medalii, dintre care șase la probele de înot și trei la atletism.
 
Lavinia, unul dintre pompieri, a devenit campioană mondială la probele 100m – spate și ștafetă 4*50 m – mixt și a obținut medaliile de argint și bronz la probele 200 m- mixt și ștafeta 4*50 m – liber, respectiv 50 m – bras și 200 m – liber.
 
Adrian, celălalt pompier, a devenit campion mondial la proba de 400 de metri plat, medalia de argint la săritura în lungime, precum și medalia de bronz la proba de 200 de metri plat, adaugă sursa citată.
 
De asemenea, potrivit aceleiași surse, cei doi au împreună și un copil, o fetiță pe nume Francesca, în vârstă de doar un an.

Citește și:

IGSU: Zeci de persoane au fost salvate de pompieri, în ultimele 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii