Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Giurgiu Incendiu stins după 11 ore în localitatea Mihai Bravu

ro

14 Aug, 2023 09:27 842 Marime text
Sursă foto: ISU Giurgiu
  • În după-amiaza zilei de ieri, 13 august 2023, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, în localitatea Mihai Bravu.
 
În după-amiaza zilei de ieri, 13 august 2023, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, în localitatea Mihai Bravu. Incendiul s-a manifestat în mai multe focare, în apropierea pădurii și a culturilor agricole, arderea fiind întreținută de vânt. În locurile în care nu se poate realiza accesul cu autospecialele, pompierii folosesc atomizoare, vermorele și lopeți pentru a stinge flăcările, transmite un comunicat din partea ISU Giurgiu.
 
La caz au acționat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, Stației Colibași, Detașamentului Giurgiu și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu trei autospeciale de stingere, o cisternă și patru autospeciale de primă intervenție și comandă.
 
Incendiul din Delta Neajlovului a fost stins după aproximativ 11 ore. Au ars păpuriș, trestie și lăstariș, pe o suprafață de circa 40 ha. Pompierii au reușit să protejeze din calea flăcărilor pădurea, lanurile de porumb și de floarea soarelui. Întreaga zonă afectată a fost monitorizată până în această dimineață, în jurul orei trei și jumătate.
 
Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat, au încheiat reprezentanții ISU Giurgiu.


Citește și:
ISU Argeș: Un autoturism a intrat într-un cap de stâlp în comuna Lunca Corbului (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii