Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Argeș Un autoturism a intrat într-un cap de stâlp în comuna Lunca Corbului (FOTO)

ro

14 Aug, 2023 09:18 1248 Marime text
Sursă foto: ISU Argeș
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a fost alertat astăzim 14 august 2023, cu privire la un accident rutier în care un autoturism a intrat într-un cap de pod în comuna Lunca Corbului, sat Lăngești.
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a fost alertat astăzim 14 august 2023, cu privire la un accident rutier în care un autoturism a intrat într-un cap de pod în comuna Lunca Corbului, sat Lăngești.
 
Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, descarcerare și ingrijiri medicale alături de Serviciul de Ambulanță Județean Argeș.
 
În urma incidentului, echipajele de intervenție au identificat cinci victime de sex masculin, dintre care trei erau încarcerate în autoturism și a fost nevoie ca pompierii să le extragă pentru a le preda echipajelor medicale.
 
Una dintre persoanele încarcerate a fost extrasă semiconștientă.
 
La incident intervin pompierii de la Detașamentul Pitești și Secția Costești cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, alături de trei echipaje SAJ, precizează reprezentanții ISU Argeș.


Sursă foto: ISU Argeș


Citește și:
Accident rutier cu mai multe victime, pe un Drum Național. Printre ele, și o femeie gravidă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii