Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea, despre tragedia de la Nicolae Bălcescu (VIDEO)

ro

06 Mar, 2023 15:23 3822 Marime text
 O tragedie s-a produs azi, 06 martie în localitatea Nicolae Bălcescu. Un bărbat a murit și altul a fost rănit grav. 

Totul s-a petrecut la cariera de piatră. 

Imagini de la eveniment, aici 

ISU Dobrogea a făcut precizări despre tragicul eveniment. 

În această după amiază, după ora 13:00, am fost solicitați prin apel la 112 este intervenim în localitatea Nicolae Bălcescu, acolo unde două persoane au fost surprinse sub un morman de pietre.

La fața locului a fost alocate rapid o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, containerul multirisc, elicopterul SMURD, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță din cadrul SAJ Constanța.

Colegii mei au scos rapid cele două persoane de sub pietre. Din nefericire o persoană a fost scoasă în stare de inconștiență, fiind declarată ulterior decedată la fața locului, iar cea de a doua persoană a fost asistată medical la fața locului, fiind ulterior transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Constanța., au transmis reprezentanții ISU Dobogea. 


Medicii de pe Ambulanță au dat detalii despre eveniment. 

În cursul zilei s-a primit un apel prin 112 pentru un accident în Nicolae Bălcescu. La locul solicitării s-a deplasat un SMURD B, elicopterul Smurd și un echipaj SAJ B2. A fost găsită o persoană decedată și un una cu un traumatism cranio cerebral grav, care a fost transportată de elicopter la Spitalul Județean., a precizat medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii