Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Cluj Incendiu la o casă din localitatea Tăușeni

ro

14 Aug, 2023 15:58 683 Marime text
Sursă foto: ISU Cluj
  • Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în această după-amiază, 14 august 2023, pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins o suprafață de aproximativ 15mp dintr-un acoperiș al unei case de locuit din localitatea Tăușeni, comuna Bonțida.
 
Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în această după-amiază, 14 august 2023, pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins o suprafață de aproximativ 15mp dintr-un acoperiș al unei case de locuit din localitatea Tăușeni, comuna Bonțida, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.
 
La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD.
 
Focul a pornit cel mai probabil de la burlanul pentru evacuarea fumului care era izolat necorespunzător față de materiale și, până la sosirea pompierilor, flăcările au afectat o suprafață de aproximativ 15mp din acoperiș. Focarul a fost lichidat imediat de către forțele sosite la intervenție.
 
O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi necesar transportul la spital, a încheiat sursa citată.


Citește și:
O persoană a ajuns la spital în urma unui accident rutier în județul Suceava (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii