Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bacău Un bărbat a murit în urma unui incendiu de vegetație uscată din comuna Valea Seacă

ro

14 Aug, 2023 13:27 808 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Astăzi, 14 august 2023, în jurul orei 12:30, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău au fost solicitați să intervină în comuna Valea Seacă, sat Valea Seacă în urma unui apel care anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată.
  • La locul indicat, forțele de intervenție au identificat o victimă de sex masculin (aproximativ 70 de ani), cu arsuri, pentru care, din nefericire, a fost declarat decesul.
 
Astăzi, 14 august 2023, în jurul orei 12:30, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău au fost solicitați să intervină în comuna Valea Seacă, sat Valea Seacă în urma unui apel care anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată, transmite un comunicat din partea ISU Bacău.
 
La locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău.
 
La locul indicat, forțele de intervenție au identificat o victimă de sex masculin (aproximativ 70 de ani), cu arsuri, pentru care, din nefericire, a fost declarat decesul.
 
Suprafața de vegetație afectată este de 200 mp.
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. Constantin Ene” al Județului Bacău solicită cetățenilor să respecte interdicțiile privind utilizarea focului deschis în spații deschise, a încheiat sursa citată.


Citește și:
UPDATE: Încă o persoană scoasă inconștientă din apă, la Mamaia!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii