Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, descoperite în cadrul acțiunii „Blocada”

ro

02 Aug, 2023 13:16 707 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În perioada 1-2 august 2023, polițiștii din Constanța au continuat acțiunea „Blocada”.
 
În perioada 1-2 august 2023, polițiștii din Constanța au continuat acțiunea „Blocada”. În urma activității desfășurate, asupra unor persoane au fost descoperite mai multe pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și a fost identificat un bărbat care a condus un autoturism sub influența unor asemenea substanțe, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, la data de 1 spre 2 august 2023, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia și Poliției stațiunii Mamaia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, au reținut, în vederea suspendării, două permise de conducere și au constatat cinci infracțiuni.
 

Exemple:

 
1. La data de 1 august 2023, în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis, amfetamină și metamfetamină.
 
În continuare, s-a procedat la legitimarea și controlul corporal al conducătorului auto și al celor trei pasageri.
 
Astfel, asupra unuia dintre ei au fost descoperite 16 pliculețe ce conțineau diferite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
 
Șoferul a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
2. La data de 1 august 2023, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 19 ani, asupra căruia au fost descoperite trei pliculețe ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.
 
Pliculețele conținând substanțele respective au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.
 
În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, a încheiat sursa citată.


Citește și:

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Zeci de amenzi aplicate de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii