Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Reținut pentru conducerea fără permis și posesie de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive

ro

06 Dec, 2023 11:25 992 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 5 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 5 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 26 de ani.
 
La data de 5 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 5 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 26 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, la data de 5 decembrie 2023, în jurul orei 20.40, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Cumpenei.
 
Conducătorul auto nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea.
 
Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
 
Șoferul a abandonat autoturismul pe strada Egretei, părăsind locul faptei, dar a fost depistat, la scurt timp, în cartierul CET.
 
Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În urma controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite un pliculeț și o țigaretă confecționată artizanal, ambele conținând o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, 6 decembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 
Pliculețul și țigareta confecționată artizanal, conținând substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor, potrivit competenței, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Șofer beat și fără permis implicat într-un accident rutier în județul Tulcea! Ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii