Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din județul Constanța cercetat pentru furt calificat. Iată ce au constatat polițiștii

ro

17 Nov, 2023 17:59 1025 Marime text
  • La data de 16 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea, au identificat un bărbat, de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 16 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea, au identificat un bărbat, de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
În noaptea de 2 spre 3 aprilie 2023, împreună cu o altă persoană de sex masculin, bărbatul ar fi sustras 14 telefoane mobile din incinta unui magazin situat într-un mall din municipiul Constanța, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 58.000 de lei.
 
Bărbatul bănuit de comiterea faptei, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea, în satul Runcu din județul Constanța.
 
La data de 17 noiembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.
 
Față de bărbatul împreună cu care ar fi comis fapta, la data de 28 septembrie 2023 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus, de asemenea, măsura preventivă a controlului judiciar, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Descoperire macabră într-o locuință din județul Bistrița-Năsăud! Două surori găsite decedate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii