Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Cercetat pentru delapidare și încălcarea oricărei măsuri prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție, reținut de polițiști în urma unor percheziții

ro

27 Oct, 2023 16:44 754 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie.
 
La data de 26 octombrie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Biroului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de delapidare și încălcarea oricărei măsuri prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
 
Bănuit de comiterea faptelor este un bărbat de 36 de ani din Nușeni, iar din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada 20-28 septembrie 2023, în baza unei înțelegeri cu un alt bărbat, ar fi sustras cantitatea de 200 de litri combustibil din rezervorul unui autotren, proprietatea unei firme de transport la care acesta era angajat.
 
Totodată, la data de 31 iulie 2023, împotriva bărbatului de 36 de ani Judecătoria Bistrița a emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, în urma unor amenințări aduse fostei soții, pe care l-ar fi încălcat, în sensul că s-ar fi deplasat la locuința acesteia din municipiul Bistrița.
 
În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie.
 
Bărbatul de 36 de ani a fost condus la audieri, ulterior fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a acestuia. În cursul zilei de astăzi, 27 octombrie 2023, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Dosar penal pentru infracțiune vamală la Constanța. Ce spun polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii