Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Șofer de 19 ani beat la volan a pierdut controlul și a intrat într-un cap de stâlp

ro

07 Aug, 2023 15:44 993 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: IPJ Tulcea
  • La data de 6 august 2023, în jurul orei 22.30, Poliţia Municipiului Oneşti a fost sesizată prin 112, despre faptul că, pe drumul comunal din Bârsăneşti, s-a produs un accident de circulaţie.
 
La data de 6 august 2023, în jurul orei 22.30, Poliţia Municipiului Oneşti a fost sesizată prin 112, despre faptul că, pe drumul comunal din Bârsăneşti, s-a produs un accident de circulaţie, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
 
Din cercetări, polițiștii au stabilit că, un localnic de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se pe partea carosabilă.
 
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului care a fost transportat la spital.
 
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,19 alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Un băiat de 5 ani din Fetești, singur în tren spre Constanța, la plajă. Nu și-a anunțat părinții că pleacă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii