Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență în Timișoara! Un bărbat amenință că se aruncă de pe bloc

ro

02 Oct, 2023 19:51 925 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: ISU Tulcea
  • La data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 18:43, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, amenință că se aruncă de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje, situat pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara.

La data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 18:43, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, amenință că se aruncă de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje, situat pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La fața locului se află 3 echipaje de poliție, echipa de negociatori din cadrul IPJ Timiș și pompieri ai ISU Banat.

Astfel, în urma apelului primit pe Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 in data de 2 octombrie 2023, ora 18:39, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații Timiș au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane aflată în pericol de cădere de pe un bloc de patru etaje situat pe strada Traian Novac din mununicipiul Timișoara, transmit reprezentanții ISU Timiș.

La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 1 și 2 de Pompieri Timișoara: două perne de salvare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autoscară mecanică S42, două ambulanțe SMURD tip B cu 13 pompieri.

La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că un bărbat, care se deplasa pe marginea acoperișului blocului, amenința că se aruncă în gol.

Echipajele au acționat pentru amplasarea pernelor de salvare. 

Intervenția este in dinamică.


Citește și:
Doi copii răniți într-un accident rutier în județul Sibiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii