Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție ARSVOM la bordul unei nave aflată în rada Sulina! Un marinar turc a avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale (GALERIE FOTO)

ro

21 Nov, 2023 10:24 796 Marime text
Sursa foto: ARSVOMÎn această dimineață, 21.11.2023, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitată să intervină cu o unitate SAR, la nava M/T SCOT STUTTGART, pavilion Malta, aflată în rada Sulina, pentru a acorda ajutor medical unui membru de echipaj.

Potrivit reprezentanților ARSVOM, echipajul navei SAR APOLLO, din cadrul ARSVOM, însoțit de un cadru medical, de la spitalul din Sulina, s-a îndreptat în direcția indicată.

„În jurul orei 09:00, cetățeanul turc, membru al echipajului Scot Stuttgart, a primit îngrijiri medicale, acesta refuzând să fie preluat și dus la spital. La ora 09:30 nava Sar Apollo, împreună cu asistenta de la bord, au încheiat misiunea și revin în port. Mulțumim colegilor salvatori de pe SAR Apollo: Păun Vlad ofițer punte, Staicu Dan- ofițer mecanic, Curte Cristian- ofițer punte, Petcu Stefan Roti-timonier, precum și doamnei asistente, Nagy Vasilica! “ - au mai precizat reprezentanții ARSVOM

Citește și: 

Intervenție de urgență la intrare în Portul Constanța, în zona Farului Verde! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii