Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil! Cine este principalul suspect al crimei din Călărași. Tată și fiică, înjunghiați în propria locuință

ro

12 Apr, 2022 15:29 2003 Marime text
Crimă Călărași foto: captură-Youtube/ marinbadea.ro
 
  • Un eveniment tragic s-a petrecut, astăzi, în municipiul Călărași. Două persoane au fost ucise cu sânge rece!
  • Principalul suspect este chiar chiriașul care a anunțat poliția, printr-un apel la 112.
 
Este vorba despre două persoane, tată și fiică, cu vârste de 71 de ani, respectiv 41 de ani, aceștia fiind găsiți decedați în locuința situată pe strada Grivița.

Cei doi au fost găsiți de chiriașul lor, care a anunțat poliția, printr-un apel la 112.

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat “descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuință din din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă a fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați! Criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Din informațiile vecinilor, femeia de 41 de ani se afla într-o relație cu un bărbat de origine columbiană, aceștia certându-se în prima parte a acestei zile.

Femeia ucisă era mamă a doi copii, aceasta având un băiat dintr-o relație anterioară, iar cu cetățanul columbian o fetiță minoră cu probleme de sănătate, aceasta fiind la grădiniță în timpul crimei sângeroase.




Sursa CanalSud

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii