Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști

ro

17 Jun, 2023 16:00 1227 Marime text
Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic în județul Constanța fie sub influența băuturilor alcoolice fie fără a deține permis de conducere valabil. Unul dintre șoferii opriți pentru control a fugit la vederea polițiștilor, abandonându-și autoturismul. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 iunie a.c, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
La data de 17 iunie a.c, în jurul orei 02.55, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism, pe strada George Topîrceanu din comuna Corbu, existând suspiciunea că se află sub influența băuturilor alcoolice.

La solicitarea polițiștilor, de a fi testat cu aparatul etilotest, acesta a fugit, abandonând autoturismul.

Polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, reușind imobilizarea acestuia.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 16 iunie a.c, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 56 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea Eforie, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
La data de 16 iunie a.c, în jurul orei 20.55, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 34 ani, care a condus un autoturism, pe strada Nucilor din satul  Râmnicu de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 16 iunie a.c, în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 31 ani, care a condus o autoutilitară, pe strada București din comuna Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală. 

Citește și: 

Poliția RomânăÎn ultimele 24 de ore, au fost reținute 630 de permise de conducere, dintre care 157 pentru viteză
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii