Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident violent într-o piață! Forțele de ordine au intervenit

ro

06 Oct, 2023 20:21 1220 Marime text

foto: Pexels În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un incident de agresiune petrecut într-o piață din municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a emis un comunicat oficial. Potrivit acestuia, polițiștii au fost alertați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la un bărbat care se manifesta agresiv și deținea un cuțit.

Forțele de ordine au intervenit prompt și au reușit să-l depisteze pe individ, conducându-l la sediul poliției pentru audieri.


Oficial de la IPJ Argeș 

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la faptul că un bărbat care se manifesta agresiv într-un loc public din municipiul Pitești a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În cursul zilei de 06 octombrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, în zona unei piețe din municipiul Pitești, un bărbat s-ar fi manifestat agresiv, având asupra sa un cuțit.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, împreună cu jandarmii argeseni, iar cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției.

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 28 de ani, din Pitești, s-ar fi deplasat anterior, în cursul aceleiași zile, în mai multe rânduri, în zona unor magazine din piața Războieni, adresând amenințări unei femei. Ca urmare a acestor aspectele, polițiștii au întocmit, din oficiu, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, la sediul secției s-au deplasat și femeia în cauză, care a formulat plângere prealabilă împotriva bărbatului în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

La acest moment, cel în cauză se află la sediul poliției, pentru audieri, urmând ca în funcție de rezultatul verificărilor, să fie luate măsurile legale care se impun.


Citește și:

Scandal în zona unui local public! A intervenit Poliția și s-a lăsat cu rețineri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii