Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident violent în stațiunea Costinești Turiști implicați într-o altercație și agresarea unui polițist (FOTO+VIDEO)

ro

15 Aug, 2023 18:11 2982 Marime text

În stațiunea Costinești, astăzi, 15 august două grupuri de turiști au fost implicați într-o altercație violentă. A fost necesară intervenția poliției pentru a-i separa.

În timpul intervenției, unul dintre turiști a agresat un polițist, ceea ce a dus la chemarea forțelor de intervenție suplimentare.

În secțiunea Galerie foto-video a materialului puteți vedea imagini de la eveniment. 



Ce spune Poliția 

La data de 15 august a.c., în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de doi bărbați, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresați fizic, de mai multe persoane necunoscute.

Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbați.

Aceștia au avut un comportament recalcitrant și agresiv fizic față de polițiști si jandarmi, cărora le-au adresat și acte de amenințare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției stațiunii Costinești.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 


Citește și:

Tragedie în Costinești. Persoană în pericol de înec găsită decedată în dreptul clubului nautic (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii