Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare la Partida Romilor Doi ani pentru Mircică, al lui Mircea Oaie

ro

02 Aug, 2011 00:28 8356 Marime text
Oaie-alexandru.jpgNepotul lui Mircea Alexandru, zis Mircea Oaie, liderul Partidei Romilor, cunoscut între prieteni drept Mircică Oaie, merge la închisoare.

În cursul zilei de ieri, magistraţii Judecătoriei Constanţa, în completul prezidat de judecătoarea Ruxandra Grecu, l-au găsit vinovat de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice şi au ajuns la concluzia că trebuie să-şi petreacă următorii doi ani în spatele gratiilor, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă.

oaie_Mircea_Alexandru.jpgAlexandru Mircea Alexandru a fost condamnat la doi ani de detenţie alături de alţi indivizi, printre care Liviu Marian Vlad şi Mihai Eugen Vlad, toţi trei protagonişti ai scandalurilor din Piaţa Griviţei, din urmă cu doi ani. Nu în ultimul rând, au mai fost condamnaţi la închisoare şi Ionuţ Alexandru, Daniel Alexandru şi Iancu Alexandru, care au luat câte un an şi jumătate, dar şi Petrică Zapan, care a luat un an. Sentinţa nu este definitivă, ci poate fi atacată în recurs, acesta urmând să se judece la Curtea de Apel Constanţa. Prin aceeaşi sentinţă, fraţii Alexandru, dar şi adversarii lor, au fost obligaţi fiecare la plata unor cheltuieli de judecată în valoare de 2.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii