Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:31 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe judecata lui Bogdan Vâlsan, fostul şef al Vămii Constanţa, şi a afaceristului Ioan Silviu Albescu (rechizitoriu)

ro

08 Dec, 2015 00:00 910 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus începerea judecării cauzei privindu-i pe Ioan Silviu Albescu, SC Mad Expert Intl SRL şi Bogdan Vâlsan.
 
Totodată, magistraţii constată legalitatea si temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar luate faţă de Ioan Silviu Albescu, pe care o menţine, măsură ce urmează a fi verificată anterior datei de 4 februarie 2016.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Reamintim faptul că Bogdan Vâlsan, fost director executiv în cadrul Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale (DJAOV) Constanţa, este suspectat de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial. Vâlsan a fost deferit Justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, alături de Ioan Silviu Albescu, afacerist bucureştean, suspectat de folosire de acte falsificate (două infracţiuni) şi de evaziune fiscală.

Citeşte şi „Ce aţi făcut, că va ieşi un mare rahat!“ - Fostul şef al Vămii Constanţa le-ar fi cerut subalternilor să fie „discreţi“ şi „toleranţi“ cu Mad Expert Intl SRL (rechizitoriu)

Ti-a placut articolul?

Comentarii