Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în municipiul Oradea. Pompierii, chemați în ajutor. De la ce a pornit focul (GALERIE FOTO)

ro

02 Dec, 2023 18:55 781 Marime text
Foto: ISU BihorUn incendiu a izbucnit astăzi pe strada Beiușului din Oradea. Potrivit ISU Bihor apelul care sesiza producerea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Beiușului din Oradea a fost primit în dispeceratul ISU  Bihor, în jurul orei 15.20,  moment în care la adresa indicată de apelant au fost mobilizate cu operativitate, 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime și echipajul de pompieri paramedici al Detașamentului 2 Oradea.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, generalizat și cu degajări mari de fum, la o anexă din cadrul gospodăriei, la cauciucuri depozitate în curte, la acoperișul casei și parțial la acoperișul lipit de cel în flăcări.

„Echipajele de pompieri au reușit să localizeze și lichideze incendiul cu operativitate (în jurul orei 15.40), împiedicând propagarea flăcărilor la încăperile casei și la locuința învecinată. Pompierii militari paramedici au acordat primul ajutor calificat proprietarului, care a suferit arsuri la mâini în timp ce încerca să evacueze documente personale. Bărbatul a refuzat transportul la spital. În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un acumulator defect pus la încărcat, au ars magazia (de unde a izbucnit incendiul) acoperișul locuinței, pe cca 120 mp și aproximativ 3 metri liniari grinzi din acoperișul casei lipit  de cel în flăcări - a precizat locotenent-colonel Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii