Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu violent în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Intervin mai multe echipaje de pompieri (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

29 Dec, 2022 14:00 5180 Marime text
IncendiuPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină astăzi în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

Potrivit ISU Dobrogea, o casă de pe stradsa Dorobanți a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului intervine Detașamentul Palas cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara, SMURD B2, Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere, Stația Midia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și SMURD B2 și o autospecială de stingere de la Aeroportul Mihail Kogalniceanu.

UPDATE
 
Potrivit ISU Dobrogea, incendiul a fost lichidat.

„A ars magazia casei pe o suprafață de 40 mp, iar, la casa vecină a fost afectat acoperișul. Până la sosirea forțelor de intervenție, au explodat 4 butelii. Pompierii militari au extras alte două butelii (una cu CO2 și alta cu gaz). O persoană a suferit atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul de pe ambulanță SMURD B2 a Detașamentului de Pompieri Palas.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii