Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arde un bloc în construcție, în Mamaia, la Hanul Piraților! Cui aparține

ro

26 Mar, 2021 13:55 7263 Marime text


Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, 26 martie 2021, la un bloc în construcție din stațiunea Mamaia.

Echipajele de pompieri au sosit deja la fața locului și intervenția este în curs de desfășurare.

Din primele date transmise de autorități, incendiul se manifestă la un imobil în construcție aflat în zona Hanul Piraților - Arena Regia, pe malul mării.

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat în urmă cu scurt timp.



Despre construcție

Amintim că, în iulie 2020, compania Opera Residence a primit răspuns de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în legătură cu supraetajarea blocului de 7 etaje pe care îl ridica în zona Mamaia Nord.

După cum arătam în edițiile anterioare, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru documentația depusă de Opera Residence SRL.

„Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” este decizia APM Constanța în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „modificare de proiect in timpul executiei autorizat cu AC 816/13.11.2019 și AC 75/03.02.2020 prin supraetajare cu suprafata desfasurata de 20% DIN SUPRAFATA construita desfasurata(conform art. Legii 50 actualizata, art.2 aliniat 4a1) – construire imobil locuinte colective cu spatiu de alimentatie publica la parter, imprejmuire teren si organizare executie lucrari”,  propus a fi amplasat în Năvodari, zona Mamaia Nord, str. Promenada, lot 5/2, județul Constanța.


 

Citește și:

Opera Residence va supraetaja un imobil din Năvodari. Despre ce proiect este vorba
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii