Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la Spitalul Județean Constanța! (video)

ro

24 Jul, 2021 18:28 7754 Marime text
  • Incendiu la Spitalul Județean Constanța.
  • Din fericire, incendiul a fost lichidat până la ajungerea echipajelor ISU.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, la un bloc operator de aproximativ 40 metri patrați situat la etajul patru. Potrivit ISU Constanța, patru persoane s-au autoevacuat.

Cauza probabilă ar fi scurt circuit la dezumificatorul din sala de operație.

La fața locului au fost alocate o autospecială de transport victime multiple, două autoscări, patru mașini de stingere și două echipaje SMURD B, cu un total de 35 de pompieri.

Incendiul a fost lichidat de către Serviciul privat până la ajungerea echipajelor ISU Constanța.

UPDATE: Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al SCJU Constanța

În aceasta după amiază, la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei " Constanța s-a produs un incendiu intr-una din sălile de operații de la etajul IV. Acesta a fost localizat la un aparat de purificare a aerului.

Pompierii din cadrul Serviciului Propriu de Pompieri al SCJU au intervenit cu promptitudine și au lichidat focul într-un timp foarte scurt. Din fericire, la momentul producerii incendiului, în sala de operație nu existau pacienți ci doar 4 cadre medicale care s-au autoevacuat. Datorita colegilor noștri care au acționat cu promptitudine, incidentul nu s-a soldat cu victime și nici cu pagube materiale însemnate iar activitatea medicala nu a fost afectată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii