Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la o cabană în construcție din Suceava. Intervin pompierii

ro

10 Dec, 2023 09:39 757 Marime text
  • O cabană în construcţie şi un foişor au ars, duminică dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit în localitatea Mănăstirea Humorului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

O cabană în construcţie şi un foişor au ars, duminică dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit în localitatea Mănăstirea Humorului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, conform Agerpres.

Potrivit acestora, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la subunităţile din Gura Humorului şi din Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o cabană în construcţie şi acoperişul unui foişor, cu pericol de propagare la vecinătăţi. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Au ars ambele construcţii, din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp”, au precizat oficialii ISU.


Cauza declanşării incendiului nu a fost deocamdată stabilită, a încheiat sursa citată.


Citește și:
În Argeș: Un autoturism s-a izbit de un stâlp. O persoană rănită are nevoie de primul ajutor 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii