Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu, în județul Prahova, la un depozit de deșeuri periculoase. Zeci de pompieri la intervenție. S-a emis mesajul RO-alert (galerie foto+video)

ro

02 Jun, 2021 06:27 2338 Marime text
  • Un incendiu a izbucnit, în această noapte în jurul orelor 03.00, la hala depozitare a unei societăți comerciale care are ca obiect de activitate colectarea și incinerarea deșeurilor periculoase în comuna Brazi.

Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, spune că inițial incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați.

„La fața locului au fost mobilizate șase mașini de stingere, două autoscări, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă”, mai spune oficialul ISU. Prahova.

Ulterior incendiul s-a manifestat generalizat pe o suprafață de 4000 mp. Având în vedere fumul dens a fost emis mesaj ro-alert de avertizare a populației.

La ora 04.55 incendiul a fost localizat și în continuare peste 50 de  pompieri acționează pentru lichidare.

Raluca Vasiloae mai spune că în curtea operatorului economic a fost găsită o bicicleta, motiv pentru care se ia în calcul că în interiorul halei este surprinsă o persoană.

Hala nu prezintă siguranță, plafonul s-a prăbușit, iar echipajele nu pot pătrunde în interior.
 
Sursa foto+video: ISU Prahova

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii