Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Incendiu club Bamboo. Patronul clubului, audiat astăzi

ro

23 Jan, 2017 12:30 1987 Marime text
Proprietarul clubului Bamboo. Joshua Castellano, s-a prezentat, astăzi, la sediul Poliței Capitalei pentru a fi audiat în dosarul deschis în urma incendiului de sâmbătă, potrivit Agerpres.

Până în prezent, au fost audiate 40 de persoane.

La ieşirea din secţia de poliţie, proprietarul localului a făcut precizări vizavi de cele întâmplate în noaptea incendiului. 

„A pornit dintr-un spațiu care normal e închis, nu funcționa. Pe mine m-au chemat și normal că eu am văzut acolo, eu am fost acolo pe moment și am văzut... Foarte ciudat cum s-a aprins foc și cum s-a dezvoltat focul în momentul ăla. Atunci când am văzut focul, am spus să facem evacuare. S-a făcut evacuare imediată și s-a ieșit”, a declarat Joshua Castellano. 


UPDATE 1, ora 17.20

Joshua Castellano, fondatorul clubului Bamboo, a declarat, astăzi, după ce a fost audiat la Poliţia Capitalei în legătură cu incendiul care a distrus în totalitate clubul, că focul nu ar fi pornit nici de la instalaţia electrică, refăcută în totalitate după tragedia din Colectiv, nici de la o ţigară. El a precizat că nu a putut face asigurare, întrucât nu avea încă autorizaţie de la ISU, dar urma să o obţină până la 30 iunie.

„Eu am club de 20 de ani, nu a luat niciodată foc de la o ţigară. A controla fumatul într-o locaţie în care sunt 1.500 de persoane e foarte dificil, în general. Angajaţii şi-au făcut foarte bine treaba. Oamenii au fost avertizaţi să nu fumeze, că e interzis. Acum nu e vorba de legea antifumat, a luat foc Bamboo, s-a prăbuşit Bamboo, nu cred că a luat foc de la o ţigară", a spus Joshua Castellano după audierea de la Poliţia Capitalei, potrivit România TV.

Castellano a adăugat că, în urma incendiului din Colectiv, instalaţia electrică din clubul Bamboo, a cărui suprafaţă era de circa 5.000 de metri pătraţi, a fost refăcută în totalitate.

„În niciun caz nu cred că a fost de la instalaţia electrică. E important că nu a murit nimeni, nimeni nu s-a rănit. E o angajată, că şi-a făcut treaba până la sfârşit. A stat acolo până a ieşit toată lumea, pentru că aşa a fost instruită. A inhalat mai mult fum. Acum e OK", a spus fondatorul clubului Bamboo.
 

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii