Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În minivacanța de 1 mai, ANAF a acționat pe litoral

ro

02 May, 2017 15:30 4029 Marime text
ANAF, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală, a desfășurat, în perioada 28-30 aprilie, o amplă acțiune de verificare a contribuabililor care desfășoară pe litoral activități cu risc fiscal. 
 
În cadrul acțiunilor derulate, în zilele de sâmbătă și duminică, 29 și 30 aprilie, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției regionale antifraudă Constanța  au sancționat cu avertisment peste 45% din faptele contravenționale constatate, în condițiile în care au fost verificați 48 contribuabili și au fost constatate fapte contravenționale pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 129.500 lei.
 
La nivel național, inspectorii antifraudă au verificat 256 de contribuabili la care au constatat fapte contravenționale pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de 1.196.400 lei și au dispus confiscarea de sume nejustificate și bunuri fără proveniență legală în valoare de 70.196 lei.
 
Totodată, în situații care relevau un grad ridicat de neconformare, a fost dispusă suspendarea activității pentru 9 contribuabili, 5 pentru nerespectarea obligației de a emite bonuri fiscale și 4 pentru comercializarea de băuturi alcoolice nemarcate.
 
Acțiunile de pe litoral au beneficiat de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție Vlad Tepeș a Jandarmeriei Române.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii